Zakelijke klant worden?

Flinke kortingen t/m 21 juni!

Zie producten

Klanten kiezen Buitenpaneel

Bij Buitenpaneel houden we oog voor de klant. Zo zorgen we niet alleen voor de hoogste kwaliteit, maar leveren we ook de beste service.

Service op 1

Service en kwaliteit staan bij Buitenpaneel hoog in het vaandel. Zo doet Buitenpaneel er alles aan om haar klanten spoedig en grondig te helpen en het zo gemakkelijk mogelijk voor hen te maken! Geen enkele vraag is te gek voor ons, ze helpen je graag verder in de chat, op de mail of aan de telefoon!   

Klantgericht

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Geen zorgen, wij helpen je graag!

Advies Op Maat

Wij helpen je graag uit de brand! Met onze kennis over onze kunststof gevelbekleding kunnen we gezamenlijk de beste plek voor jouw panelen bekijken! Onze professionals helpen uiteraard ook graag met advies voor het opmeten van je schutting of andere zaken. Kortom, Buitenpaneel staat voor je klaar!  

Snelle Levering

Wij pakken alle bestellingen zelf in en versturen deze allemaal vanuit ons magazijn in Pijnacker. Wij hebben vaste koeriersdiensten en chauffeurs die gevelbekleding altijd binnen 2 tot 5 werkdagen afleveren!

Hoge Klanttevredenheid

Doordat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben kunnen wij vol trots vermelden dat wij inmiddels al meer dan 6500 tevreden klanten in Nederland, Duitsland en België van onze panelen (zowel via Woodpaneel als via Buitenpaneel) hebben voorzien! Dit resulteert in een score van 4,8 op Trustpilot! Graag bieden wij jou ook onze kwaliteiten aan, wanneer horen wij van je?

Veel in eigen hand

Om de beste kwaliteit en service te kunnen bieden heeft Buitenpaneel ervoor besloten veel in eigen hand te houden. Zo wordt de kunststof gevelbekleding deels in eigen werkplaats gemaakt en wordt er regelmatig een eigen bezorgservice gehanteerd zodat er gegarandeerd een goede levering wordt aangeboden!

Kwaliteit

Wij streven ernaar onze buitenpanelen van de beste kwaliteit to voorzien!

Onze Kwaliteit

Eigen Showroom

Ben je er nog niet helemaal over uit? Geen zorgen, neem een kijkje in onze showroom en ervaar onze buitenpanelen met eigen ogen!

Maak een afspraak
Vraag

Stel een vraag