&noscript=1 /> Zakelijk | De voordeligste gevelbekleding!
Zakelijke klant worden?

B2B Projecten

Buitenpaneel is een toonaangevende leverancier van gevelbekleding en alle aanverwante accessoires. Mocht je een hovenier of tuinman zijn, of wil je simpelweg een grote hoeveelheid buitenpanelen zakelijk bestellen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!    

Bij Buitenpaneel zijn we toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte gevelbekleding van hoge kwaliteit. Ook staat service bij ons hoog in het vaandel, dit wordt bevestigd door onze meer dan 6500 tevreden klanten en een Trustpilot score van 4,8! Of je nou een hovenier, tuinman, bedrijf of anneemer bent, wij werken graag met je samen om de beste buitenpanelen voor jouw behoeften te bieden!

Zakelijke voordelen

Door een B2B-project bij Buitenpaneel aan te vragen, krijg je toegang tot een groot aantal voordelen:

Scherpste prijzen

Buitenpaneel biedt zeer concurrerende prijzen waardoor het gemakkelijk is om onze gevelbekleding in te passen in je budget.

Toegewijde ondersteuning

Sample text. Click to select the text box. Click again or double click to start editing the text.

Oplossingen op maat

Buitenpaneel begrijpt dat elke klant unieke behoeften en eisen heeft. Daarom bieden wij oplossingen op maat om aan jouw specifieke behoeften te voldoen! Of dat nu aangepaste afmetingen, specifieke kleuren of iets anders betekent, niets is te gek voor Buitenpaneel!

Altijd levering binnen een week

Wij beschikken over ruim 6000m2 opslag. Hierdoor hebben wij altijd voorraad beschikbaar waardoor wij ten alle tijden een spoedige levering kunnen hanteren. Ook bieden wij de mogelijkheid om de buitenpanelen meteen te versturen naar jouw klanten, zodat er een nóg snellere levering wordt gehanteerd!

Neem contact op

Hankweg 73, 
2641WV, Pijnacker 
Telefoon:  06-45571450
Mail: info@buitenpaneel.nl

Aanvraag Zakelijke klant

Om een B2B-project met Buitenpaneel aan te vragen, vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op. We kijken uit naar de mogelijkheid om met je samen te werken en jou te voorzien van de beste én voordeligste gevelbekleding voor je bedrijf of onderneming. Vriendelijk bedankt voor het overwegen van Buitenpaneel!

Vraag

Stel een vraag: