&noscript=1 />
Zakelijke klant worden?

Lente-korting, geldig t/m 17 april

Zie producten

Oktober Woonmaand, Buitenpanelen vanaf €34,90!

Arnon Hoog

okt 1, 2023

Oktober is niet alleen de maand van vallende bladeren en warme chocolademelk, maar ook de maand waarin we ons huis willen omtoveren tot een gezellige oase. Bij Buitenpaneel begrijpen we deze behoefte aan verandering en omarmen we de Oktober Woonmaand met een uitzonderlijke aanbieding op onze hoogwaardige kunststof gevelbekleding! Van 1 oktober tot en met 31 oktober 2023 kun je je buitenruimte een huiselijke sfeer geven met onze duurzame en stijlvolle buitenpanelen voor een ongelooflijke prijs van slechts €34,90 per paneel (220cm)!Waarom Kiezen voor Kunststof Gevelbekleding van Buitenpaneel?


  Duurzaamheid: Onze gevelbekleding is gemaakt van hoogwaardig composiet dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het behoudt zijn prachtige uitstraling, ongeacht regen of zonneschijn.

  Eenvoudige Installatie: Onze buitenpanelen zijn ontworpen met het oog op gemakkelijke installatie. Of je nu een ervaren klusser bent of voor het eerst zelf aan de slag gaat, je zult merken dat onze panelen snel en eenvoudig te monteren zijn.

  Variatie in Ontwerp: Of je nu een moderne uitstraling wilt creëren of liever een rustieke sfeer in je buitenruimte hebt, onze kunststof gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan al je ontwerpbehoeften te voldoen.

  Onderhoudsarm: In tegenstelling tot hout vereist onze kunststof gevelbekleding bijna geen onderhoud. Geen gedoe meer met schuren, schilderen of oliën – gewoon een zorgeloze gevel die zijn pracht behoudt.

  Geniet ruim 25 jaar zorgeloos van je nieuwe buitenruimte: In tegenstelling tot hout is onze kunststof gevelbekleding onderhoudsarm. Vanwege de derde generatie co-extrusion laag waar al ons composiet van is voorzien is onze gevelbekleding niet alleen onderhoudsarm, ook zorgt deze extra beschermlaag ervoor dat onze kunststof gevelbekleding ruim 25 jaar goed blijft!  Waarom Oktober de Ideale Tijd is voor een Nieuwe Gevel


  Oktober Woonmaand is het seizoen van verandering. Het is de tijd waarin we onze woningen gezellig willen maken voor de komende feestdagen. Door nu te investeren in nieuwe gevelbekleding, zorg je ervoor dat je huis straalt wanneer vrienden en familie over de vloer komen, én loop je alvast voor op de volgende zomer zodat jouw tuin gegarandeerd vanaf de eerste zonnestraaltjes van het nieuwe jaar al kan schitteren!  Maak je Huis Klaar voor de Toekomst


  Met de speciale Oktober Woonmaand aanbieding van Buitenpaneel voor slechts €34,90 per paneel, is het nu het moment om je huis te transformeren. Of je nu je gevel wilt renoveren, een nieuw tuinhuis wilt bouwen of gewoon een frisse uitstraling wilt geven aan je buitenruimte, onze kunststof gevelbekleding biedt de perfecte oplossing.

  Wacht niet langer! Profiteer van onze speciale Oktober Woonmaand aanbieding en geef je huis de facelift die het verdient. Plaats vandaag nog je bestelling om je huis voor te bereiden op een gezellige en stijlvolle herfst en winter!

Vraag

Stel een vraag