&noscript=1 />
Zakelijke klant worden?

Lente-korting, geldig t/m 17 april

Zie producten

Composiet gevelbekleding met brede latten voor een rustig aanzicht op grote oppervlaktes

Arnon Hoog

okt 25, 2023

Nieuw bij Buitenpaneel.nl: Composiet gevelbekleding met brede latten voor een rustig aanzicht op grote oppervlaktesWe hebben groot nieuws voor liefhebbers van prachtige gevelbekleding! Bij Buitenpaneel.nl zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten de beste keuzes te bieden voor hun buitenprojecten. Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste product aan te kondigen: Buitenpanelen met bredere latten. Deze innovatieve toevoeging aan ons assortiment composiet gevelbekleding zorgt voor een rustigere uitstraling en is ideaal voor grote oppervlaktes.Waarom kiezen voor composiet gevelbekleding met brede latten?


Het ontwerp van de gevelbekleding speelt een cruciale rol bij het creëren van de gewenste uitstraling voor een gebouw. Met onze nieuwe Buitenpanelen met bredere latten hebben we een product ontwikkeld dat perfect is voor grootschalige projecten. Deze bredere latten zorgen voor een minder drukke uitstraling, waardoor de gevel een harmonieus en evenwichtig uiterlijk krijgt.Voordelen van composiet gevelbekleding met brede latten:


 • Rustige Uitstraling: De bredere latten zorgen voor minder onderbrekingen in het patroon, waardoor de gevel een rustige en moderne uitstraling krijgt.
 • Geschikt voor Grote Oppervlaktes: Doordat de bredere latten voor minder onderbrekingen in het patroon zorgen, en de composiet gevelbekleding hierdoor een rustigere uitstraling krijgt, zijn de Buitenpanelen met brede lat perfect voor tuin-/gevelprojecten met grote oppervlaktes!
 • Duurzaam en Onderhoudsarm: Net als al onze composiet gevelbekleding zijn de Buitenpanelen met bredere latten duurzaam, weerbestendig en vereisen ze minimaal onderhoud. Zo beschikken deze ook over een co-extrusion beschermlaag
 • . Ze behouden hierdoor hun kleur en structuur, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden!
 • Eenvoudige Installatie: Onze Buitenpanelen met bredere latten zijn ontworpen met het oog op eenvoudige installatie. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, je zult merken dat het installeren van deze gevelbekleding snel en probleemloos verloopt. Wij raden je aan altijd goed de stappen in onze Montagehandleiding
 • te volgen.


  Breid je ontwerpmogelijkheden uit met composiet gevelbekleding met bredere latten!


  Bij Buitenpaneel.nl begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom streven we ernaar om diverse opties aan te bieden, zodat je de perfecte gevelbekleding kunt kiezen die past bij je visie. Onze nieuwe Buitenpanelen met bredere latten openen de deur naar nieuwe ontwerpmogelijkheden. Of je nu een strak, modern uiterlijk wilt creëren of juist een klassieker ontwerp voor ogen hebt, deze composiet gevelbekleding past zich moeiteloos aan je behoeften aan!  Ontdek de mogelijkheden!


  Ben je benieuwd naar hoe onze Buitenpanelen met bredere latten eruitzien? Wij nodigen je graag uit om ons assortiment ons assortiment te ontdekken.

  Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste composiet gevelbekleding voor je tuinproject? Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden! Kijk ook eens naar onze Veelgestelde vragen, misschien dat hier het antwoord op je vraag al in staat!

  Bij Buitenpaneel.nl geloven we in het transformeren van gewone gebouwen in buitengewone meesterwerken. Met onze nieuwe gevelbekleding met bredere latten wordt het realiseren van je droomontwerp een stuk eenvoudiger.Vraag

Stel een vraag